Hem Information Områden Gåvor Butik Nätverk Syfte Historik Medlemssidan Styrelse Stiftelse

Audionen Nr 3, 2003
Redaktion, Styrelsen
Från redaktören
Från styrelsen
Möteskalender
Ulvenkatastrofen
Forum för samlare
Städning
Hört på museet
Svarta radion
Besökstatistik
Min supergroundplan
Söka i Radiomuseets samlingar
Trådradio
Stiftelsen
I Museibutiken
 
Andra nummer av Audionen

Från styrelsen...

Så går sommaren mot sitt slut även i år. Vi hoppas, att våra medlemmar har fått njuta av den och hämtat nya krafter.

Inför hösten tar vi nya tag med nya, såväl som gamla arbetsuppgifter på museet. Allra närmast ligger det byte av fönster i museets lokaler, som redan igångsatts och kommer att vara färdigt först i november. För museets del innebär det, att vi måste göra ”fri väg” för arbetet. En del har redan förberetts men mycket återstår.

En grupp med Leif som drivande har gjort ett berömvärt planeringsarbete som ger oss en rimlig möjlighet att möta entreprenörerna som utför fönsterbytet. Men mycket lyftande återstår och sedan kommer under hösten, allt återställningsarbete. Du, som har möjlighet att hjälpa till - det kan bli några tunga lyft – kontakta Radiomuseet och anmäl Dig.

Detta betyder att museet inte är sig likt under några månader, men det ger oss också ett unikt tillfälle att göra de förändringar som vi har planerat under flera år men inte verkställt.

Det är inte bara fönsterbytet som sker under hösten även om det tar en stor del av föreningens kapacitet. En guide-utbildning kommer att genomföras. Flera utav våra främsta guider inom föreningen kommer att leda utbildningen. Målet är också att ta fram en aktuell ”Guidehandledning” för museet. Karl Gustav Strid kommer också att medverka till att flera får kompetens att registrera in material i biblioteket. En utmaning för många fler bokmalar.

Närmare information kommer att ske på kvartalsmötet. Med alla dessa aktiviteter i sikte kommer din medverkan på kvartalsmötet i september att bli extra viktig.

Väl mött!

Senast ändrad 2003-09-06    

Hem Information Områden Gåvor Butik Nätverk Syfte Historik Medlemssidan Styrelse Stiftelse