Frimärkshelg och prylmarknad i, Grimeton!

Fredagen den 23 september 2005 ger Posten ut ett frimärke med ett av Grimetons antenntorn som motiv. Frimärket är ett i en serie om svenska världsarv, och är ett märke för föreningsbrev, vilket ju passar perfekt för A1exanders verksamhet. .Lördagen den 24 september släpper Posten frimärken med mopeder som motiv. Eftersom Varberg är en gammal mopedstad så arrangerar Världsarvet Grimcton en frimärkshelg tillsammans med ett antal föreningar med anknytning till frimärken, mopeder och naturligtvis radio. Frimärkshelgen blir samtidigt avslutning på säsongens öppna visningsverksamhet.

Besökscentrum i Grimeton kommer att vara öppet fredagen den 23 september kl. 16 -20, då bl.a. förstadagsbrev med det nya frimärket kommer att säljas.

Lördagen den 24 september är det öppet kl. 11 -15 och kommer att gå i mopedens tecken med bl.a. utställning av gamla mopeder och försäljning av förstadagsbrev.

Söndagen den 25 september står vänföreningen Alexander för värdskapet, och då kommer vi att bl.a. arrangera försäljning av gamla radioprylar tillsammans med Radiomuseet i Göteborg, vi startar den gamla maskinsändaren och sänder över antenn, mm. Öppet kl. 11-15.

Samtliga dagar är servering, utställning och shop i besökscentret öppna. Under lördagen och söndagen bjuder Världs arvet på en åktur i Antennparken med Antenntåget.

Som Alexandermedlem går du in gratis alla tre dagarna. Under söndagen när Alexander står för värdskapet får du dessutom ta med en gäst gratis.

Mer information om arrangemanget kommer på vår hemsida www.alexander.n.se

OBS! Samlar du på förstadagsbrev?! Vänföreningen Alexander tillhandahåller ett förstadagsbrev till intresserade medlemmar utan kostna, meddela per post eller e-post så sänder vi!

Välkomna!
Styrelsen för Alexander -GVV

Åter till medlemssidan